Ауді Центр Запоріжжя Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Перемогли!
05.04.2024
Новини автоцентру

Перемогли!

Audi творить історію: вперше прототип Audi RS Q e-tron з низьким рівнем викидів з електроприводом, високовольтною батареєю та перетворювачем енергії виграє найважче у світі ралі по пустелі.

Дакар

Іспанці Карлос Сайнс/Лукас Круз забезпечили Audi першу перемогу на ралі Дакар після приблизно 7900 кілометрів з перевагою в 1 годину 20 хвилин.
«Вітаю команду Audi Sport з перемогою в ралі «Дакар», — сказав Гернот Дьолнер, голова правління AUDI AG. «Audi знову встановила віху в автоспорті. Перемога в найважчому у світі ралі по пустелі з електрифікованим приводом є видимим «Vorsprung durch Technik» і вказує шлях до нашого електричного майбутнього».

З інноваційним RS Q e-tron* Audi став першим виробником, який виграв найскладніше ралі у світі з електричною трансмісією, високовольтною батареєю та перетворювачем енергії. У цьому проекті #VorsprungDurchTechnik був набагато більше, ніж просто слоган. Для Audi автоспорт завжди служив для того, щоб перевірити наші можливості та підготувати нові технології до серійного виробництва. З моменту появи повного приводу quattro автоспорт став для нас особливо потужним маркетинговим інструментом. Перша перемога автомобіля з низьким рівнем викидів на ралі «Дакар» є наступною віхою на цьому шляху. Кожен в Audi може пишатися цим успіхом.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.